Huisregels

1. Draag geen buitenschoenen in de zaal!

2. Draag schoenen geschikt voor de sport die u beoefend! Voor het turnen échte turnschoentjes met groef of blote voeten! Geen balletschoenen! (te glad) of grote sportschoenen, deze zijn te zwaar en geven veel struikelrisico. Voor volleybal echter wel stevige zaalschoenen! Voor zumba weer dansschoenen of sportschoenen. Met demping! Ter bescherming van uw gewrichten.

3. Voor alle lessen geldt: 2 proeflessen gratis.

4. In het lesschema ziet u in welke groep u of uw kind les heeft. In overleg met de leiding kan hiervan afgeweken worden. Wanneer een kind blijft zitten bijvoorbeeld.

5. Het is toegestaan om een vriend(innet)je mee te nemen. Als regel is echter gesteld dat kinderen maximaal 2x per jaar een vriend(innet)je mee mogen nemen. 1x tussen zomer en kerst, 1x tussen nieuwjaar en zomer.

6. Wachtenden: Graag in de kleedkamer in verband met concentratie van de kinderen. Ook kinderen van de volgende groep wachten in de kleedkamer tot zij door de leiding worden opgehaald. Zo kunnen de lessen rustig worden beëindigd. Wilt u als ouder/verzorger  blijven kijken overleg dan even met de leiding! Bij proeflessen mag u altijd blijven kijken. Als u kinderen met u meeneemt wilt u er dan op toezien dat deze kinderen met u in de kleedkamer wachten? De kleed- en doucheruimten worden weleens gebruikt als speelruimte en het wil nogal eens gebeuren dat we de douches dan nat terugvinden.

7. Lang en halflang haar graag vast tijdens alle lessen! Voor het kind veiliger en voor trainers prettiger! Dit geldt zowel de selectie als de recreanten!

8. Sieraden graag afdoen voor het sporten! Denk aan ringen, kettingen, armbandjes en grote oorbellen. Kleine oorknopjes zijn geen probleem.

9. Verzoek aan degenen die een kind komen brengen aan het begin of (vooral dan!) op komen halen aan het einde van een lesdag. Materialen moeten worden klaargezet of opgeruimd. Dit is een intensieve bezigheid. Soms is het wenselijker dat een ouder helpt dan dat kinderen dat doen in verband met gewicht van sommige materialen. Bij voorbaat veel dank!

10. Wedstrijden: Draag de geldende verenigingskleding!