Nieuws
Nieuwtjes en actualiteiten, u vindt ze hier!
Rabobank clubklus

De stemperiode van de Rabobank clubkas is weer voorbij. Wij willen iedereen bedanken die gestemd heeft. We hebben een mooi bedrag van € 280,52 euro bij elkaar kunnen verzamelen! Via deze link kun je de volledige uitslagen terug vinden. https://www.rabobank.nl/lokale-…/het-haringvliet/sponsoring/

Allemaal bedankt voor je stem!

Verbouwing Kees Verkerkhal

Zoals een deel van jullie inmiddels gezien heeft is de renovatie van de Kees Verkerkhal gestart. De komende maanden wordt de zaal gerenoveerd en uitgebreid zodat er na de zomervakantie een prachtige vernieuwde sporthal staat met een aanbouw die speciaal voor onze vereniging gebouwd zal worden en waarin de turntoestellen permanent kunnen blijven staan. De renovatie/verbouwing zal natuurlijk enige overlast geven; we gaan er van uit dat een ieder daar begrip voor heeft.

Kassabonnen AH

Tijdens de lessen in de sporthal kunt u kassabonnen van de Albert Heijn uit Puttershoek inleveren in de speciaal daarvoor bestemde doos. Graag opgevouwen, niet opgerold inleveren!!!

Elke 15e van de maand moeten ze ingeleverd worden, dus bonnen van bijv. September, kunnen tot uiterlijk 14 oktober worden ingeleverd.

We kunnen terug kijken op een geslaagd jubileum van ons 55 jarig bestaan

Wendy Groenendijk, (Bestuurslid)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now