Sponsor

Sponsors zijn van groot belang voor de vereniging, vandaar dat ze ook een eigen pagina verdienen op onze site.​ De vereniging bedankt onderstaande sponsors, 

Bonnenactie Albert Heijn Puttershoek:
Al een hele poos vind u bij de zij-ingang van de sporthal een doos met een grote gleuf erin. Hierin kunt u ook weer in het nieuwe seizoen kassabonnen sparen, en wel van Albert Heijn Puttershoek. Let op dat dit alleen bonnen van filiaal Puttershoek mogen zijn! Daarnaast worden de bonnen iedere 15e van de maand ingeleverd, dit houdt in dat u bijvoorbeeld na 15 oktober geen bonnen meer van september in kunt leveren! 0,5 % van het totale maandbedrag krijgt de vereniging gestort. We hebben al heel wat trouwe spaarders maar dit kunnen er natuurlijk altijd meer worden!
Rabobank Clubkas

Rabobank Het Haringvliet heeft dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne breed ingezet als dé manier voor verenigingen en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. En met succes!

De Grote Clubactie:
Jaarlijks doet onze vereniging mee aan de grote clubactie. De opbrengst komt ten goede aan de vereniging waarvan elk jaar nieuwe materialen kunnen worden gekocht; de opbrengst komt dus ten goede aan de leden!
Kledingsponsors:

​​
Onderstaande sponsors maken de kleding mogelijk. Door op het logo te klikken brengt u een bezoek aan de site van onze sponsors.