Vereniging

Welkom op onze verenigings site. Op deze pagina komt u meer te weten over onze vereniging.
 

Een enthousiaste vereniging voor jong en oud! Vanaf drie jaar tot zolang u kunt, kunt u aan onze verschillende programma’s deelnemen. Met trots noemen wij u de leeftijd van de oudste actieve leden: (bijna) 80 jaar! Evenals de oudste trainer! Al vele jaren is onze vereniging een begrip in Puttershoek en omstreken. Mede door het enthousiasme en het positieve fanatisme van leiding, leden en vrijwilligers hebben we dat met elkaar gerealiseerd. Niet voor niets mogen we dan ook dit jaar ons 50-jarig jubileum met elkaar vieren!

 

Onze verschillende programma’s zijn: peuter- en kleutergym, meisjes/dames turnen, jongens/heren turnen, trimgroepen, volleybal en ZUMBA. 

Bij het turnen bestaat ook de mogelijkheid om toegelaten te worden tot de selectie.

Hoe word ik turnhulp m/v? (vanaf 10 jaar)

 

Ben je tien jaar of ouder, dan kun je de gymopleiding volgen. Het is een opleiding die je gewoon kunt doen bij je eigen vereniging. Als je graag assistent wilt worden dan moet je het volgende doen:

Vraag aan je lesgever of hij/zij jou wilt helpen en of hij/zij je wil aanmelden voor de opleiding Assistent 1 en materialen wilt bestellen. De lesgever ontvangt dan voor jou een opdrachtenboekje.

Tijdens de opleiding (waar je drie tot twaalf maanden over kunt doen) leer je hoe je kinderen kunt laten klimmen en klauteren, rollen en duikelen, springen, maar ook hoe je moet helpen bij de handstand en de radslag en nog veel meer turnelementen. Ook leer je hoe al het gymnastiek materiaal werkt en hoe je dat veilig neer kan zetten. Als je klaar bent met de opleiding dan ontvang je een officieel erkend diploma Gymnastiek Assistent 1. Eventueel kun je daarna nog vervolg- opleidingen doen.

“Voor meer informatie over het lidmaatschap, of contact met het bestuur, neem een kijkje op de contact pagina

Het bestuur van Gymvereniging 'De Drie Lelies'.