top of page
Sponsoracties

Kassabonnen Albert Heijn 

Wist u dat wij via de Albert Heijn kassabonnen sparen voor onze vereniging. Spaart u mee? Het enige wat u hoeft te doen is de kassabonnen van de Albert Heijn van Puttershoek in te leveren in de bak bij de zijdeur van de sporthal. 

Grote Club Actie

Actie volgt in september

Rabo Clubkas Actie

Actie volgt in september

kopen voor je club.jpg

Kopen voor je Club

 

Gymnastiekvereniging De Drie Lelies heeft zich onlangs aangesloten bij Kopen voor je Club. Met deze eenvoudige en lucratieve clubactie hopen we op een flinke bijdrage om veel van onze plannen te kunnen realiseren. Deze clubactie kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra. 

Onze club krijgt ongeveer 30 euro als jij een nieuwe laptop bij Coolblue koopt. Een weekendje Noordwijk via Booking levert ongeveer 15 euro op en een complete vakantie vaak meer dan 100 euro! Voor elke 100 euro kleding via Wehkamp (ook voor kinderen) spaart je club ongeveer 8 euro! Dat zijn serieuze bedragen. Een bosje bloemen, gereedschap, vliegtickets en kado’s voor alle verjaardagen koop je natuurlijk ook online. Ook hebben we veel webwinkels die sportartikelen verkopen. Met elke aankoop spaar je tot 8% voor onze club en via de webwinkels op onze eigen speciale actiepagina is bijna alles te koop.

Hoe werkt het?

1. KLIK naar onze speciale actiepagina: Kopen voor De Drie Lelies (https://kopenvoorjeclub.nl/kopenvoordedrielelies)
2. SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt
3. en SPAAR tot 8% van elke online aankoop - de opbrengst wordt live bijgewerkt op de actiepagina

Zo eenvoudig is het !!

Hoe kun je de actiepagina vinden?

  • Via de link naar de actiepagina. Bewaar de link op je buroblad, als favoriet of als opstartpagina in je browser.

  • 'Zoek mijn Club' op www.kopenvoorjeclub.nl

  • Via de slimme banner op onze eigen website www.dedrielelies.eu

  • Via Google: Gebruik als zoekwoorden “Kopen voor je Club” samen met de naam van je club of zoek naar “Kopen voor De Drie Lelies”.

Tip: Niet alleen voor leden, maar ook voor bekenden: ouders, buren, big-spenders en shop-aholics. Deel Kopen voor De Drie Lelies daarom met iedereen die je kent.

Aangesloten webwinkels
In totaal zijn er ongeveer 40 verschillende webwinkels beschikbaar: Coolblue, Wehkamp, HEMA, Intertoys, Booking.com, Vliegtickets.nl, Decathlon, Aktiesport, Blokker, Ritel, Lidl, O'Moda, Kleertjes.com, Bijenkorf, Praxis, en nog veel meer. Voor bijna elk product is wel een webwinkel.

Just do it!
Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen.
Het is zonde als we dit “gevonden geld” niet voor onze club sparen.

Uiteraard krijgt de opbrengst een nuttige bestemming voor iedereen!
Wie gaat als eerste Kopen voor De Drie Lelies?

bottom of page